In English
Hoppa till sidans innehåll

En snöig medeldistans uträknad

08 MAJ 2019 14:03
Årets tredje Västgötatoppen deltävling blev en snöig tillställning då det natten till OK Orintos medeldistanstävling den 4/5 föll ett par centimeter snö. Det var dock inget som hindrade att tävlingen genomfördes som planerat och nu är poängen räknad.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2019 14:03

Det var en klurig medeldistanstävling som Orinto hade fått till det här året. Detaljerad kurvbild och bitvis begränsad sikt bidrog till att flera lade några fler minuter i skogen än som kanske i bästa fall varit nödvändigt. Men, glädjande nog, det blev ju #merskärmtid för rätt så många!

I Västgötatoppen var det fjolårssegrarna OK Skogshjortarna som var hetast på deltävlingen och gick även upp i sammanlagd ledning efter två deltävlingar. I totalen skuggar Ulricehamns OK som har bra häng, bara 50 poäng efter. Därefter följer IF Hagen, Hesta IF och även Mullsjö SOK som öppnat starkt.

På Orintos tävling var det klassen D14 som löpte med GPS. Trackingen finner du via länkarna nedan.
GPS-tracking D14 Orintos tävling

Nästa deltävling är den 11/5 och då är det Gällstadbygdens OK som bjuder in till medeldistanstävling och sedan väntar en dubbeldeltävling den 19/5 när Gudhem arrangerar DM Sprint och DM Sprintstafett. Där räknas även den individuella tävlingen för Västgötatoppen Mästare.

Aktuell poängställning i Västgötatoppen (med länkar till individuella ställningen för Ungdom och Mästare)
Information om Västgötatoppen 2019

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner