In English
Hoppa till sidans innehåll

Falköping kvar i toppen-toppen

25 APR 2022 09:37
Den 24 april var det långdistans i Västgötatoppen-programmet då Hjobygdens OK bjöd in till tävling. Även om Ulricehamns OK tog flest poäng den här gången är Falköpings AIK OK kvar i toppen av tabellen.
  • Skapad: 25 APR 2022 09:37

Det var en fin långdistanstävlings om Hjobygden bjöd söndagens deltagare på. Lämplig, fin terräng med välbalanserade banor och överlag rimliga löpartider. I ungdomsklasserna var det ömsom jämnt och ömsom lite större mariginaler och i D/H14 och D/H16 samlades det gott om poäng till Västgötatoppen Ungdom som är den indviduella sammanräningen för dessa klasser.

I sammanräkningen för klubb dit också poäng från de yngre klasserna och öppna klasser inräknas var det Ulricehamns ungdomar som fick ihop flest poäng, precis före Falköpings AIK OK. På deltävlingen var Lidköpings VSK trea. I totaltabellen leder fortsatt Falköpings AIK OK med Ulricehamns som ny tvåa och IF Hagen som smygit upp på en tredje plats. Fjolårssegrarna och de senaste årens dominanter i serien, OK Skogshjortarna, återfinns för närvarande på sjätte plats med både LIdköpings VSK (5) och OK Tranan (4) före sig. Än är det dock många tävlingar kvar och många poäng att kämpa om.

Nästa deltävling är redan kommande lördag, den 30 april, då Rydboholms SK bjuder in till en fin-fin medeldistans.
Därefter följer Sprint DM och Sprintstafett DM den 22 maj i Gällstad.

Allt om Västgötatoppen finns här.

Aktuell ställning för Klubb och Ungdom finns via länkar på poängsidan.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info