In English
Hoppa till sidans innehåll

Förstärk tävlingskommittén

15 OKT 2019 12:02
Är du intresserad av arrangemang och utveckling av orientering? I Västergötlands tävlingskommitté sker mycket av stödet för distriktets arrangörer och ständigt finns strävan för att underlätta och samtidigt förbättra. Nu söks tillskott!
  • Uppdaterad: 30 JAN 2019 11:48

Nu söks tillskott  till kommittén. Dels för arrangemangs- och framtidsfrågor men även specifikt för mark och vilt.

Tävlingskommittén
Tävlingskommittén har ett flertal uppgifter. Det handlar om att stödja distriktets föreningar kring deras arrangemang bland annat genom att utbilda och fortbilda funktionärer, samt hantera dispenser med mera.
Upprättandet av tävlingsprogrammet för distriktet åligger också tävlingskommittén tillika att verka för en utveckling av tävlingsverksamheten och om möjligt pröva nya idéer.
Andra områden som ligger inom uppgiften gäller just mark och vilt samt den tekniska utvecklingen inom orienteringssporten.
Tävlingskommittén innefattar även PreO och MTBO.

Uppdragets innehåll och omfattning
Tävlingskommittén har 5-6 möten per år vilka nästan alltid hålls i Vårgårda. Vid sidan om mötena tillkommer visst engagemang i våra värdetävlingar i den mån det är nödvändigt eller efterfrågas, samt medverkan vid en eller ett par utbildnings/fortbildningstillfällen.
För den som vill finns även regelbundet möjlighet att representera Västergötland nationellt vid konferenser, i arbetsgrupper eller liknande.

Specifikt mark och vilt
Mark- och viltfrågorna är ett något eftersatt område i vårt distrikt och med allt fler ”tillbud” rörande vår möjlighet att utöva orientering i skog lyftes nu området rejält. Uppdraget för VOFs mark-och viltansvarige är att vara(bli) påläst och kunnig inom området för att kunna ge arrangörer stöd i dessa frågor framförallt i förebyggande syfte men även vid eventuella konflikter. Det ligger även i uppdraget att ha viss omvärdsbevakning samt hålla kontakt med Svenska Orienteringsförbundets anställda/e inom området.

Västergötlands OF ser stor vikt i att förstärkning av tävlingskommitén sker och söker därför efter tre entusiastiska och framåtsträvande orienterare som önskar verka för orienteringsarrangemangen i Västergötland.
Kan detta vara ett uppdrag för dig? Tveka inte utan hör av dig!

Vid frågor och/eller intresse kontakta kansliet.
Magnus Sundmark
0725-447736
This is a mailto link

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner