In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Sundmark

God uppslutning vid arrangemangsträffar

03 MAR 2022 14:50
Måndag den 28 februari och onsdag den 2 mars hölls arrangemangsträffar för årets tävlingsarrangörer i Västergötland och i princip alla arrangörsföreningar fanns representerade.
  • Uppdaterad: 03 MAR 2022 15:10

Det var ett 25-tal deltagare vid måndagens träff och ca 40 på onsdagens. Det stora blocket för träffen utgjordes av en genomgång av de nya allmänna råden, som framledes kommer benämnas, vägledning för arrangemang i naturen. Dessa presenterades av Svenska Orienteringsförbundets markansvarige, Joacim Ingelsson.

Så klart var det även en hel del som handlade om nyheter för året och gällande regler. Tre dominerande nyheter presenterades av Västergötlands OFs verksamhetsledare, Magnus Sundmark. Det var den nya regeln om likvärdigt tävlande, nyhetern om lika beräknade segrartider för veteraner samt justeringar gällande tävlingsnivåer. Han presenterade även en del från Västgötamodellen och dess bilagor, visade en del statistik och poängterade vikten av att marknadsföra sitt arrangemang för att attrahera fler deltagare till just sin tävling.
Kartkommittén hade också en del att förmedla vilket framfördes av Bo Herdesson på träffen i Borås den 28/2 och av Anders Swedin i Vara den 2/3.
All dokumenatation från träffarna finns samlat via länk nedan.

Dokumentation från träffen finner du här.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info