In English
Hoppa till sidans innehåll

Hjortarna går mot en klar seger

29 AUG 2022 13:02
Med medel DM och stafett DM inräknade i årets Västgötatoppen Klubb har OK Skogshjortarna, Alingsås, tagit ett än mer stabilt grepp över segern i årets upplaga av serien.
  • Skapad: 29 AUG 2022 13:02

DM Medel och DM Stafett avgjordes i skogar söder om Trollhättan, 27-28 augusti, med Trollhättans SOK som arrangör. Det var fina tävlingar i i ganska tuff och utmanande terräng. OK Skogshjortarna samlade ihop flest poäng båda dagarna och har nu ett i princip ointagligt försprång i totalen inför finalen på Lång DM utanför Tibro den 4 september. 
Ulricehamns OK gjorde också en bra helg och befäster sin andraplats i tabellen, men därefter har det hänt endel. Vänersborgs SK har nu smugit sig upp på en pallplats och förpassat OK Tranan till en fjärdeplats. På femte plats hittar vi en annan klubb som avancerat under de senanste deltävlingarna och det är Lidköpings VSK. Klubben har i sammanställninge passerat både IF Hagen och Falköpings AIK OK.

Aktuell ställning i Västgötatoppen Klubb, Ungdom och Mästare finns på Västgötatoppensidan.

Finalen för Klubb och Ungdom körs som planerat på Lång DM den 4 september, medans Mästare (DH18-DH80) får avvakta med sitt avgörande till den 30/9 då det är dags för Natt DM. Denna justering och småjusteringar i sammanräkningen för Ungdom och Klubb finns publicerade i tidigare nyhet

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info