In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Adrian Bergqvist

Hög tid att anmäla sig till Ungoteket

05 OKT 2020 14:44
Det är nio dagar kvar av anmälningstiden till Ungoteket Väst. Samla teamet och anmäl er nu!
  • Skapad: 05 OKT 2020 14:44

24-25 oktober är första träffen för Ungoteket Väst 2020-2021, som är den sjätte omgången av Ungoteket. Totalt i Sverige har nästan 300 ungdomar tagit chansen att lära sig skapa och leda idrott, genom att ha deltagit i Ungoteket. I utvärderingarna är det nästan alltid det egna projektet, där man får hitta på ett eget arrangemang och genomföra det tillsammans med sina klubbkamrater, som är det som nämns som höjdpunkten under ungotekettiden.

Det är väldigt roligt att se hur engagerade och duktiga ungdomarna är när de får chansen. Extra roligt är när "gamla" ungoteketdeltagare dyker upp igen som arrangörer och ledare. Det finns de som varit tävlingsledare och banläggare på större tävlingar, ungdomsledare i klubben, styrelserepresentanter, ritat kartor och de som har hittat på fler nyskapande arrangemang. 

Läs till exempel om Alfred som arrangerade Hemdagars för sin klubb OK Alehof i somras, eller om Axel, Anton och Linus i OK Gipen som både ritat kartor och lagt banor till klubbens arrangemang. Eller som vi skrev om här för några dagar sedan, killarna från OK Orinto som arrangerar uppskattade klubbträningar.

Ungoteket kan bli starten på så mycket.

Till dig som är ung orienterare: Ta chansen att lära dig mer om det roligaste du vet och passa på att förverkliga din idé!

Till dig som är ledare: Ta den här möjligheten att ge ungdomarna utrymme och en chans att känna delaktighet och tillhörighet! 

Anmäl er förening, senast 14 oktober!

Skribent: Hanna Nordlöf
Epost: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info

Annons