In English
Hoppa till sidans innehåll

Höjdpunkt Team Förening genomförd

02 DEC 2021 11:55
Under onsdagskvällen samlades åtta föreningar och något fler personer till den digitala höjdpunkten med Tema förening. Det blev en intensiv timma med mycket innehåll och tid för samtal och frågor.
  • Skapad: 02 DEC 2021 11:55

En timme räckte inte riktigt till tidsmässigt när träffen väl var igång. Det inledande blocket handlarde om nuläget för svensk orientering med korta rapporter från både tävlingskonferens och ordförandekonferens som nyligen hållits i SOFTs regi.

Därpå följde en stunds erfarenhetsutbyte med bra inspel från samtliga deltagare. Det var påtaligt att det både fanns likheter och skillnader kring hur pandemin hanterats och i vilket nuläge man själva känner att man befinner sig i. Men, oavsett läge, gav nästa del av kvällen en möjlighet. Föreningslyftet presenterades och erbjöds som möjlighet till de föreningar som vill komma samman i föreningen och göra någon form av krafttag för sin verksamhet under kommande år.

Föreningslyftet beskrivs kortfattat i tidigare utgiven information och är så klart en möjlighet även för de föreningar som inte deltog udner denna afton. Läs mer här. Är det intressant för er förening kontaktas kansliet på Västergötlands OF. 

I slutändan av träffen gavs en genomgång av kommande aktivieteter i Västergötland samt en genomgång av tillgängliga stöd och bidrag.

Som avslöjades inledningsvis nyttjades lite mer än 60 min till detta innehåll, men väl 15 min efter utsatt sluttid var det tack och god kväll för gänget som medverkat.

Presentationen som nyttjades under kvällen ligger tillgänglig på sidan för Höjdpunkten - Tema Förening

Fler Höjdpunkter
Närmast erbjuds ytterligare två höjdpunkter under kommande två onsdagskvällar.

8 december Höjdpunkt - Tema Ledare
Träffen fokuserar på ledarförsörjning, rekrytering, utbildning, ledarrollen och de möjligheter som ges för ledare under den stundande vintern/våren.
Läs mer här och anmäl dig senast den 6 december.

15 december Höjdpunkt - Tema Rekrytera och behålla
Träffen fokuserar mycket på genomgång av det nya materialet för orienteringskurser på grön, vit och gul nivå, samt nyttjandet av detsamma, men kommer också inbegripa en del annat.
Läs mer här och anmäl dig senast den 13 december.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

O-CAMP LOGOTYP.png

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info