In English
Hoppa till sidans innehåll

Höstens västgötatävlingar

29 APR 2022 11:15
Tävlingsöversikten för hösten klar och du hittar den här på sidan. Bland de justeringar som gjorts finns ett Natt DM i september och årets Preo-DM tar plats i oktober.
  • Uppdaterad: 29 APR 2022 11:18

Det är ett attraktivt program som erbjuds orienterare i Västergötland under hösten 2022. Hela 28 arrangemang i översikten totalt varav 25 under andra halvåret.

Alla tävlingar har naturligtvis sin attraktionskraft, stor som liten, men några godbitar kommer ändå omnämnas extra här. I början av augusti är det ju Ungdomens10mila som i år arrangeras av OK Tranan och Ulricehamns OK, förutom stafetterna erbjuds två indivuduella tävlingar som i vanlig ordning säkert kommer hålla hög klass. Det erbjuds också två DM helger där Trollhättans SOK är först ut med Medel och stafett och Tibro OK senare inbjuder till lång. För många ungdomar utgör så klart även Bahco Cup som Lidköping arrangerar en attraktiv tävlingshelg.
Och, som nämndes inledningsvis, vårens inställda Natt DM kommer bli av den 30 september men med ny arrangör då Istrum lämnat över arrangörsskapet till OK Kullingshof. 
Innan det är dags för megahelgen O-Event i Borås att avsluta tävlingssäsongen finns i oktober även möjlighet att delta i PreO DM.

Så, kika igenom översikten nedan och boka in dina tävlingar redan nu. Planera gärna tillsammans i föreningen kring ungdomsverksamheten i relation till tävlandet.

Tävlingsöversikt hösten 2022
4-sidig folder för läsning på skärm
4-sidig folder för utskrift
Mittuppslaget för utskrift (lämpligen i A3)

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info