In English
Hoppa till sidans innehåll

Kartintresserade orienterare sökes

17 DEC 2021 11:02
Kartan är ju hyfsat central för orienteraren och orienteringssporten. Nu finns möjlighet att medverka i Västergötlands OFs kartkommitté för att stötta och hjälpa föreningar med kartfrågor.
  • Uppdaterad: 17 DEC 2021 13:29

Är du intresserad av kartor och kartframställning samt utveckling av orientering?
Då är det här uppdraget som hand i handske för dig!

I Västergötlands kartkommitté sker mycket av stödet för distriktets arrangörer i frågor som rör kartan och ständigt finns strävan för att underlätta och samtidigt förbättra.
Nu söks tillskott till kommittén och detta i första hand, en person extra, för att vara med att hantera distriktets kartfrågor.

Kartkommittén
Kartkommitténs arbete fördelas idag på tre personer som delat in vårt distrikt i geografiska zoner. Uppdraget handlar om att stödja föreningar i kartfrågor, både vid produktion och vid arrangemang. Kommittén ser även till att utbildningstillfällen kring kartritning och revidering finns och att dispenser med mera hanteras.
Kommittén ansvarar även för kartregistrering och ombesörjer också kartkontroller.

Uppdragets innehåll och omfattning
Kommittén har 5-6 möten per år vilka nästan alltid hålls i Vårgårda, förutom när de sker digitalt. Vid sidan om mötena tillkommer visst engagemang i våra värdetävlingar i den mån det är nödvändigt eller efterfrågas, samt medverkan vid en eller ett par utbildnings/fortbildningstillfällen.
För de som vill finns även regelbundet möjlighet att representera Västergötland nationellt vid konferenser, i arbetsgrupper eller liknande.

Med en roll i Västergötlands OFs kommitté får du medverka kring allt som rör kartfrågor i distriktet, både nu och framåt. Ett lika delar intressant som roligt uppdrag!

Varmt välkommen att kontakta kansliet för att visa intresse eller ställa frågor!
Magnus Sundmark
0725-447736
This is a mailto link

ps. men du... det är väl egentligen inget att tveka över... det är bara att haka på... tänk att det blir intressant och lärorikt samtidigt som du kan bidra och göra skillnad för orienteringssporten i hela vårt distrikt. Hör av dig till mig, Magnus, enligt ovan, så tar vi ett snack om möjligheterna!

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info