In English
Hoppa till sidans innehåll

Många deltagare på Coronaanpassade träningsdagar

29 MAR 2021 15:09
De senaste två lördagarna har välbesökta träningsdagar ordnats av två av distriktets kretstränare, Jesper Sjögren och Daniel Bogren.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2021 15:09

Träningsdagarna arrangerades i Alingsås 20 mars, och utanför Götene i den svårbemästrade Klyftamoterrängen 27 mars. Intresset för att vara med var glädjande nog större än förväntat och starttiderna som var utsträckta över hela dagarna, för att det inte skulle vara för många på plats samtidigt, var i princip fulltecknade. Drygt 100 orienteringssugna ungdomar och föräldrar var på plats vid respektive träning och fick vid båda tillfällena rejäla orienteringstekniska utmaningar.

I träningsdagarna ingick också föreläsningar av två av Sveriges bästa orienterare, Gustav Bergman och Karolin Ohlsson. De pratade om att ”Hitta rätt”, respektive att ”Tänka rätt”. Föreläsningarna var inspelade i förväg, men båda hade också var sin livefrågestund, där alla intresserade kunde koppla upp sig på distans och ställa egna frågor till Gustav och Karro.

Vi hoppas att alla som varit med har haft givande och roliga dagar och är sugna på att komma igång med orienteringen på allvar, så snart restriktionerna släpps.

Skribent: Bertil Åkesson
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info

Annons