In English
Hoppa till sidans innehåll

Nattcupernas tid är här!

02 NOV 2022 12:07
November. Vintertid. Mörker. Kyla. Helt perfekt och underbart! Nu är nattcupernas tid äntligen tillbaka. Dessa härliga kvällsarrangemang lockar vanligen gott om pannlampslysande löpare, så även i år får man anta.
  • Skapad: 02 NOV 2022 12:07

Japp, nu är den här tiden för de olika nattcuperna runt om i distriktet. Kanske får nedanstående tas med en gnutta salt då researchen inte riktigt maximerats. Men...

I trestad, alltså Götaälvdalskretsen och då möjligen i SAKO försorg verkar nattcuperna redan vara igång sedan ett par veckor. Här kör man till synes tisdagar varannan vecka. Bara att läsa in sig och haka på om man finns i närheten.

Både Natt 7:an och Skaraborg by night har säsongspremiär den 17 november. För Natt 7:an, alltså nattcupen i Sjuhärad, är det Ulricehamns som står för första etappen och motsvarande är det Falköpings AIK OK som hanterar premiären av Skaraborg by night. Både dessa kör torsdagar och håller sig till varannan vecka, med ett visst uppehåll över jul- och nyårs helgerna.
Bäst uppdaterad blir man som löpare genom att hålla utkik i Eventor och i facebookgrupperna för orientering i sjuhärad, respektive skaraborg. Sedan är det ju bra om klubbarna internt sprider information till alla sina medlemmar om cuperna.

Till premiären för respektive cup i Eventor.
Natt 7:an 17/11
Skaraborg by Night 17/11

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info