In English
Hoppa till sidans innehåll

Nu startar Stjärnkampen

25 AUG 2022 09:04
Den 1 september drar säsong 3 av Stjärnkampen igång, med många nya spännande utmaningar och uppdrag. Bara för dig och din förening att haka på!
  • Skapad: 25 AUG 2022 09:04

Målgruppen för Stjärnkampen är ungdomar 13-16 år. Du som ledare anmäler ett lag på Stjärnkampens hemsida och därefter har ni som träningsgrupp tillgång till 40 varierade och utmanande uppdrag. Syftet med Stjärnkampen är att tillsammans i träningsgruppen genomföra uppdrag med fokus på glädje, gemenskap och utveckling. Ni genomför så många uppdrag som passar er och för varje genomfört uppdrag får ni en stjärna.

All info ni behöver om Stjärnkampens syfte, regler, upplägg osv. finns på Stjärnkampen hemsida.

Under fliken ”Anmälan” anmäler ni ert lag. Genom anmälan får ni en egen sida där ni administrerar träningsgruppens genomförda uppdrag och ser antalet stjärnor ni samlat ihop. 

Nyttja inför höstens träningsplanering
De flesta av säsongens uppdrag är publicerade på hemsidan nu, detta för att ni ska kunna nyttja uppdragen när ni planerar höstens verksamhet. Vi önskar och hoppas att uppdragen kan vara ett stöd och inspiration för er. Ett av uppdragen är ett digitalt styrketräningspass med Hanna Lundberg, rekommenderas starkt! 

Vi har även denna säsong fem ambassadörer som representerar våra fyra olika landslag. Ambassadörerna kommer att presentera sina respektive uppdrag under hösten. Vi peppar för dessa uppdragssläpp på vår Instagram, så gå in och följ @stjarnkampen på Instagram och tipsa även era ungdomar om att göra det samma.

Välkomna till ännu en säsong av Stjärnkampen! 

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info