In English
Hoppa till sidans innehåll

Ny hemsida på gång

02 NOV 2022 11:48
Västergötlands OF kommer under början av november påbörja arbetet med att flytta förbundets sida. Att sidan flyttas påverkar även de kretsar som nyttjar sidan likväl som U10milas del av hemsidan.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2022 11:48

Den nya sidan kommer ligga under Svenska Orienteringsförbundets sida och således är det den lösningen som SOFT valt som VOF kommer nyttja. Av det som presenterats hittills är det mycket som är positivt med den nya sidan men det föreligger även en del begränsningar. Till exempel kommer VOF inte längre kunna hålla kretssidor på samma sätt som hittills och den sida som U10mila haft underliggande kommer att behöva flyttas till annan plats.

De kretsar som nyttjar ytan som VOF tillhandahåller på nuvarande hemsida behöver alltså söka efter en annan lösning/plats för denna information.
Det material som ligger i mediaarkivet finns nedladdad för de kretsar som vill ha sitt gamla material. MEN, notera att ingen text från själva sidorna på hemsidan finns sparat. Detta bör man på egen hand ombesörja senast den 31/12 2022.
Det är självklart beklagligt men i nuläget föreligger ingen annan bättre lösning.

Det är ännu oklart när en ny VOF-sida kan läggas upp i skarpt läge, men förhoppningsvis i god tid före årsskiftet.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info