In English
Hoppa till sidans innehåll

Ny plan för Västgötatruppen

18 MAJ 2020 10:33
Årets verksamhet för Västgötatruppen har av förklarliga skäl inte hittills kunnat genomföras men nu finns en ny plan på plats för att kunna starta upp begränsade aktiviteter under sommaren och hösten.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2020 10:33

När anmälningstiden för årets Västgötatrupp löpte ut den 15 maj var det 37 löpare anmälda, detta trots att ingen verksamhet fanns att erbjuda.

Pga Coronapandemin har all Västgötatruppens planerade verksamhet under våren och sommaren blivit inställd/framflyttad.
Det gäller:
-Upptakt 24-26/4
-O-ringenträff 21/7
-USM läger 2-7/8
-Götalandsmästerskap 14-16/8

För att ändå kunna komma igång med truppen har ledarna och VOF under maj tagit fram ett nytt coronaanpassat upplägg för de som anmält sig till truppen och på Västgötatruppensidan finns information om vad som erbjuds.

- Det rör sig om begränsade träningsdagar, där vi förhåller oss till de restriktioner som råder, säger Magnus Sundmark, verksamhetsledare på VOF och fortsätter,

-För den första träffen, den 27 juni, delar vi till och med på truppen och erbjuder parallella träffar. Allt för att minska gruppen och resandet.

Därtill kommer åtgärder för distansering och hygien.

Planen som nu ligger anses kunna genomföras inom de ramar och restriktioner som nu råder samtidigt som förbundet och ledarna är väl medvetna om att nya riktlinjer snabbt kan förändra förutsättningarna.

-Ja, kommer det ny information att förhålla sig till får vi vara beredda på att göra ytterligare justeringar i planen, men nu är vi i alla fall på gång för att starta upp, om än i liten skala, vilket vi hoppas uppskattas bland de ungdomar som är med i truppen, säger Magnus.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info

Annons