In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: bloggen hjarnfysik.blogspot.com

Tillfälle - Exklusiv träningsdag 9 april

05 APR 2022 12:19
595 kr. Mer än så kostar inte den här unika heldagen för orienterare hos Träningskonsulten på Billingen i Skövde och nu finns ett 10-tal platser kvar för den som vill nyttja det här tillfället!
  • Uppdaterad: 05 APR 2022 12:19

Exklusiv tränings- och fortbildningsdag på Billingen i Skövde den 9 april

595 kr. Mer än så kostar inte den här unika heldagen för orienterare hos Träningskonsulten på Billingen i Skövde och nu finns ett 10-tal platser kvar för den som vill nyttja det här tillfället!

I samband med Västgötatruppens upptakt i Skövde den 8-10 april genomförs en tränings- och fortbildningsdag med Träningskonsulten under lördagen den 9 april och det är till denna aktivitet det finns platser kvar. Viktigt att notera är att dagen genomförs i tre grupper där två av dem fylls av Västgötatruppen och det är den tredje som vi nu erbjuder platser till. Programmet framgår nedan även om ordningen på de tre olika passen skiljer mellan grupperna.

Tränings- och utbildningsdag 9.00 – 16.00
Programmet
09:00 – Samling Billingecentret Skövde
09:15 – Pass 1 - Styrketräning för löpare*
Allmän styrka med egen kroppsvikt fokus bålstyrka.
10:45 – Fika
11:00 – Pass 2 - Explosiv styrketräning + Rörlighet.
12:30 – Lunch
14:00 – Pass 3 - Föreläsning ”Alternativ träning vid skador”.
15:30 – Avslutning

För vem
De kvarvarande platserna, 10 st, är tillgängliga för den som är intresserad och medlem i en orienteringsförening. Inga övriga kriterier efterfrågas.

Att ha med
Ett pass blir inomhus medan det andra sker utomhus, så två kompletta ombyten är att rekommendera. Omklädning och dusch finns.

Anmälan
Sker enkelt och direkt till This is a mailto link. Notera att det är ”först till kvarn” som gäller så är platserna slut så är de slut.

Avgift
Heldagen hos Träningskonsulten på Billingen kostar 595 kr/person och har då delvis subventionerats av RF-SISU. Alla pass, fika och lunch ingår. Avgiften faktureras föreningen i efterhand.

Om Träningskonsulten
Träningskonsulten är verksamma i det nyuppförda Billingecentret på Billingen i Skövde. Där erbjuds ett toppmodernt gym och träningslokaler med möjligheter till testning. Företaget är specialinriktade på löpning, skidor och cykel men arbetar mycket bredare än så. De ordnar med både resor, gruppträningar och arrangemang, samt så klart specialinsatser för föreningar och förbunds såsom nu denna för Västergötlands orienterare.

Läs mer på hemsidan traningskonsulten.se/

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info