In English
Hoppa till sidans innehåll

Tranan i toppentät

30 AUG 2021 16:34
Mullsjö OKs Stråkendubbeln den 28-29/8 utgjorde de två första deltävlingarna i årets Västgötatopp och OK Tranan var den klubb som direkt kopplade grepp om serien för Klubb.
  • Skapad: 30 AUG 2021 16:34

Med mycket fina tävlingar i relativt tuff och klurig terräng en bit norr om Mullsjö inleddes alltså årets Västgötatoppen för ungdom och klubb. OK Tranan tog direkt grepp om serien för Klubb och har skaffat sig en 48 poängs ledning före Vänersborgs SK som i sin tur är ytterligare 54 poäng före nuvarande tredjeplacerade Ulricehamns OK. Segrarna från 2019, då Västgötatoppen genomfördes senast, OK Skogshjortarna följer på fjärde plats efter den inledande tävlingshelgen.

Nästa två deltävlingar är redan kommande helg då det stundar DM i medeldistans utanför Vargön på lördagen och DM stafett på söndagen, precis norr om Vändersborg.
Båda dessa tävlingar ingår i Västgötatoppen Klubb medan lördagens ingår i de individuella serierna Ungdom och Mästare. För Västgtatoppen Mästare som är serien för alla DH18-DH80 är medel DM årets första deltävling.

Aktuell ställning i Västgötatoppen återfinns på seriens poängsida.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

O-CAMP LOGOTYP.png

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info