In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Sundmark

Välbesökta arrangemangsträffar genomförda

27 FEB 2020 11:19
Över 50 deltagare medverkade på de två arrangemangsträffarna som Västergötlands OF arrangerat under den gångna veckan, i Ymergården, Borås måndagen den 24/2 och på Idrottenshus i Skövde onsdagen den 26/2. Nedan följer kort referat.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2020 11:09

De två arrangörsträffarna genomfördes på samma sätt med samma innehåll båda kvällarna. Kvällen inleddes med en tillbakablick över tävlingsåret 2019 med en del statistik och övergripande koll på svaren från deltagarenkäten i Eventor.
Därpå följde genomgång av den nya klassindelningen som tas i bruk under 2020 samt kartskalor, avgifter och hantering av dispenser.
Deltagarna fick även information om möjligheterna att marknadsföra sina tävlingar i Västergötlands OFs kommunikationskanaler och Västgötatoppen för 2020 gicks igenom. Den inledande delen av kvällen avrundades med en del om SISU Redovisning och LOK-stöd

Efter inledning följde snabbt fika och där på uppdelning i två grupper. Banläggning behandlades av den ena gruppen medan Tävlingsledning och arena avhandlades i den andra. För den sistnämnda gruppen ägnads stor del av tiden åt erfarenhetsutbyte kring tävlingsorganisation och tidsplanering. Även Västgötamodellen 2020 gavs stort utrymme.
Fokus för banläggningsdelen var den nya klassindelningen och vikten av att svårighetsnivåer hålls på rätt nivå för öppna klasser.

Kvällen avslutades sedan i gemensam storgrupp igen och de ämnen som då avhandlades var framför allt vad som är på gång inom orienteringssporten i övrigt samt det som kommer att behandlas på kommande årsmöte och förbundsmöte senare i mars.

Dokumentationen från kvällen finns samlad här!

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner