In English
Hoppa till sidans innehåll

Vårens västgötatävlingar

25 JAN 2022 14:15
Nu är det väl ändå dags att blicka fram emot vårkanten och den allt närmare kommande säsongen. Nu finns vårens tävlingsöversikt klar och du hittar den här på sidan! Trevlig läsning!
  • Uppdaterad: 25 JAN 2022 14:14

Det är ett digert program som erbjuds orienterare i Västergötland. Hela 28 arrangemang under första halvåret och 34 totalt i översikten nedan som sträcker sig fram till och med Ungdomens 10-mila i början av augusti.
Programmet innehåller en hel del klassiker och några riktiga godbitar med stjärnglans. Inleder orienteringsvåren i Västergötland gör Skoghjortarna med Hjortnatta den 25 mars. Sedan finns det både DM tävlingar, påskpaketet Five-O, Tibrotrippeln är tillbaka på våren, det blir ett gäng Västgötatoppen deltävlingar och flera sprinttävlingar samt en sprinthelg med Sommarlandssprinten, bland mycket, mycket annat. Det största som sker är nog ändå att det blir deltävlingar i världscupen i Borås i slutet av maj. Kommer bli magiskt!

Så, kika igenom översikten nedan och boka in dina tävlingar redan nu. Planera gärna tillsammans i föreningen kring ungdomsverksamheten i relation till tävlandet.
Det är ju inte så länge kvar nu tills det är dags att dra igång, bara två ynka månader.

Tävlingsöversikt våren 2022
4-sidig folder för läsning på skärm
4-sidig folder för utskrift
Mittuppslaget för utskrift (lämpligen i A3)

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info