In English
Hoppa till sidans innehåll

Västgötatoppens avslutning

27 JUN 2022 09:40
I och med ett framflyttat natt DM och en icke räknad deltävling vid DM i sprintstafett har det skett en del förändringar i upplägget för avslutningen av Västgötatoppen.
  • Skapad: 27 JUN 2022 09:40

Västgötatoppen Ungdom
Den individuella sammanräningen för klasserna D/H14 och D/H16 berörs ej av de förändringar som gjorts. Utan kommer avslutas med DM medeldistans och DM långdistans i slutet av augusti.

Västgötatoppen Mästare
Den individuella sammanräningen för klasserna D/H18 och D/H80 kommer inte ha final på lång DM utan det blir på natt DM den 30 september som nu ligger sist i programmet. Detta för att samtliga fyra individuella DM tävlingar ska räknas in i totalen för Mästare.

Västgötatoppen Klubb
Den klubbvisa sammanräkningen för barn, ungdom och juniorer påverkas utifrån att en deltävling mindre räknas in i totalen efter att DM sprintstafett utgått.
Antalet deltävlingar i sammanräkningen för KLUBB minskar från åtta till sju och deltävlingar som räknas i totalen minskas från sex till fem.
Därmed gäller att de fyra högsta poängen från de sex första deltävlingarna samt poängen i finalen på lång DM räknas med.

Allt om Västgötatoppen finner du här.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info