In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lena Freden Kontrollskärm

VOF medverkar gärna vid kretsmöten

14 OKT 2019 16:07
Nu på senhösten och med vintern snart intågandes drar det ihop sig till diverse kretsmöten ute i distriktet. Västergötlands OF medverkar mer än gärna på dessa möten.
  • Uppdaterad: 17 OKT 2019 10:37

Det är för att få möjligheten att träffa så många föreningar och föreningsledare som möjligt som det gärna får inkomma kallelser gällande kretsmöten till VOFs kansli.

VOFs medverkan på träffarna ger möjlighet att få inputs från föreningslivet om vad för sorts stöd, hjälp och insatser som förbundet kan fokusera på samtidigt som det också är en möjlighet för VOF att presentera de möjligheter som redan nu finns.

Medel för kretstränare/samverkan under 2020
VOF kallade kretsarna till extra möten under oktober för att diskutera och erbjuda stöd och medel för ökad samverkan och/eller kretstränarfunktion, se information i tidigare utsänd inbjudan. Det visade sig emellertid vara svårt att locka till uppslutning för detta under denna tid, och en del möten fick ställas in/skjutas upp, men det är alltså också en fråga VOF kan ha med sig till er vid ordinarie kretsmöten.

Så, när ni i kretsarna sätter datum för kretsmöten, eller liknande träffar, tar Västergötlands OF gladeligen emot en kallelse på This is a mailto link

Tackar på förhand och hoppas vi ses!
Magnus Sundmark

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner