In English
Hoppa till sidans innehåll

Tisdag

22 JUN 2016 00:05
  • Uppdaterad: 22 JUN 2016 07:47

På förmiddagen hade vi kort-lång–ol, banan bestod av ett antal långsträckor till stora ringar på kartan med kontroller i.

Det var ett roligt och utmanande pass och när vi kom i mål käkade vi pasta och köttfärssås. En riktig läcker lunch!

(skrivet av Bolivia som består av Wilmer Lindblom Kungälvs OK, Felicia Lorén OK Landehof, Jakob Gunnarsson Lerums SOK, Viktor Jellvert Börjeson Göteborg­Majorna OK, Kajsa Ward OK Vivill, Ebba Hjertberg Hestra IF)

 

På eftermiddagen hade vi lagtävling, stations-ol. Vi hade två timmar på oss att klara en bana med olika kontroller och massor med stationer där vi gjorde uppdrag. Stationerna var allt ifrån pre-ol och minnesträning till dans och luftmadrasstömning. Trots mygg, regn och annan skit så hade vi jättekul och vi slapp i alla fall jordgetingar. När vi kom hem åt vi en jättegod fiskgryta med ris.

 

 

 

 

Sedan var det halkiga såpalekar för de som hade energi kvar. På VM-soffan fick vi möta två ”erfarna” orienterare och baguetteälskare, det mötet var väldigt givande. Dock så slutade kvällen katastrofalt för att chipsen är slut.

(Skrivet av Somalia som består av Ida Südhoff Brattås CK, Ella Söderbergh IFK Göteborg, Clas Norgren Gällstadbygdens SOK, Kajsa Norman Sävedalens AIK, Elsa Lindeblom Hestra IF, Hugo Ström Ulricehamns OK)

Skribent: Linn Eriksson
Epost: Adressen Gömd

https://www.falkopingsmejeri.se/


http://www.frebaco.se/


 

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner