In English
Hoppa till sidans innehåll

O-Camp, dag 3

20 JUN 2017 23:51
"Lite döv blev man men vad gör det?"
  • Skapad: 20 JUN 2017 23:51

Den här fantastiska dagen började med att vi hade en extremt rolig marsch upp till arenan där vi skulle spendera dagen. Den första träningen var en långdistans i krävande terräng, men väldigt roligt. Efter det så var den en väldigt rolig lång timma innan maten serverades. När alla var mätta och belåtna var det dags för aktiviteter som till exempel ”Nippon”. Lite döv blev man men vad gör det?

När alla var hesa och döva var det dags för en tre kilometers lång sammarbetshinderbana! När man väl kom i mål, blöt, mossig och illaluktande så var det dags att bli ännu mer mossig. Ifall man ville. Det var nämligen dags för mossfotboll – dagen höjdpunkt!

Efter de smarriga köttbullarna så var det en otroligt intressant föreläsning av Ungoteket. Där fick vi bland annat rita en egen karta plus att sätta ut en kontroll. Kvällsfikan satt som en smäck i magen och nu så ska vi snart gå och kolla på spex. Det tycker jag är dagens höjdpunkt! Såklart det är kul att se ledarna bli utklassade av oss ungdomar.

Sedan får man absolut inte glömma killer som började i morse 04.37. Under dagen har många blivit brutalt mördade av antingen en sockbomb, sportidentkniv eller en giftlapp. Men det är fortfarande några mördare som går lösa här ute på campingen så se upp!

 

Av Elsa Karlsson med vänner

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd

https://www.falkopingsmejeri.se/


http://www.frebaco.se/


 

Annons