In English
Hoppa till sidans innehåll

O-Camp, dag 4

21 JUN 2017 23:36
Fienden anfaller (!), Stress-OL, disc-O och mycket mycket mer...
  • Skapad: 21 JUN 2017 23:36

Dagen började med en alldeles för tidig uppväckning bestående av hårda knackningar och hurtiga rop. Detta uppskattades inte av deltagarna, men var ledarnas höjdpunkt för dagen. Redan vid campingen attackerade fienden med vattenpistoler. Deltagarna fick fly upp till Borås högsta punkter, där åts sedan en välbehövd frukost innan dagens utmaningar kunde starta.

När alla var mätta, relativt glada och halvt uppätna av alla knott marscherade vi till starten för en rafflande Risk-omgång. Spelet gick ut på att ta över så många områden som möjligt på två timmar. Lägrets medlemmar kämpade hårt och deltagarna väntar spända på resultaten som blir offentliga imorgon. Blöta, trötta och ännu mer knottätna lunkade deltagarna sakta tillbaka till campingen. Tur att det var nedförsbacke!

Efter några timmars vila och en god lunch var energin och stämningen åter på topp i lägret. Vid tre-tiden gick bussarna till den fruktade stressorienteringen, O-camps sista träning. I ett försök att stressa deltagarna ledde ledarna dem till tre olika starter innan masstarten gick. Under banan blev deltagarna attackerade av ledarna, bland annat med vattenpistoler och kameror. Dessa bilder ser vi inte fram emot att se. Men trots ledarnas tappra försök att stressa deltagarna tog de sig alla runt banan utan problem och satte sig sedan trötta men nöjda på bussarna på väg tillbaka till campingen.

Kvällen avslutas med en tipspromenad på vägen till det efterlängtade disc-O:t, där deltagarna tillsammans med ledarna dansade sig lägermätta, men vi vill ju alla komma tillbaka nästa år. Imorgon väntar roliga lekar och städning. Det sistnämnda är vi inte särskilt exalterade över, men har vi överlevt detta läger ska vi nog klara det! Det blir ingen mer träning i alla fall.

Av: Agnes Bohlin och Siri Larsen

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd

https://www.falkopingsmejeri.se/


http://www.frebaco.se/


 

Annons