In English
Hoppa till sidans innehåll

O-Camp, dag 5

22 JUN 2017 22:54
Lägrets sista dag
  • Uppdaterad: 22 JUN 2017 23:16

Dagen började med att vi fick sovmorgon. Detta var mycket uppskattat då många var trötta efter en sen kväll med disco. Eftersom det inte var någon träning så kunde man för första gången på fyra dagar ta på sig vanliga kläder på morgonen och inte behöva byta. Efter frukosten var det dags att packa. Skillnaden på när man packar inför ett läger och när man ska åka hem från ett läger kan mycket stor. När man ska hem är man trött, har inte en lista och framförallt inte mycket att se fram emot. Men trots detta kan det vara skönt att veta att man snart ska komma hem och kunna ta det lugnt efter en intensiv vecka full av träning, lek och socialt umgänge.

När packningen var klar och stugan var sopad var det bara att stänga dörren, ta sin väska och gå till spökbollsturneringen. På vägen fick man passa på och köpa godis i kiosken, extrapris på det mesta. Efter att turneringen var över och vinnarna hade korats var det paus i regnet innan lunchen. Disken fick man klara vid servicehuset för att sedan lämna in tallriken som man hade ätit all sin mat på under lägret.

Efter en avlutning i aulan med resultat och prisutdelning av risk, killer och o-camptv är det dags att åka hem. Lägret har varit fullt med träningar och roliga aktiviteter. Vissa väljer att leka lekar medan andra hellre spelar kort i stugan men alla verkar vara nöjda i slutändan. Detta är ett vinnande koncept som får oss att vilja komma tillbaka.

/Rakel och Rasmus

 

Årets O-Camp och O-Campblogg tackar nu för sig, hoppas att vi ses nästa år igen! Här kommer några härliga bilder från lägerveckan och glöm inte att gå in och titta på O-CampTV:s film från lägret.

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd

https://www.falkopingsmejeri.se/


http://www.frebaco.se/


 

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner