In English
Hoppa till sidans innehåll

Mars, planering, anmälan och virus

23 MAR 2020 16:03
Här kommer en lite uppdatering och vårhälsning från O-camps ledarstab.
  • Skapad: 23 MAR 2020 16:03

På grund alla rådande omständigheter med Corona-viruset så har vår årliga planeringshelg för ledarna i mars blivit inställd och de olika planeringsgrupperna får enskilt hitta sätt att träffas eller köra planeringen digitalt.
Med det sagt så kör vi än så länge på som att lägret kommer kunna genomföras som vanligt. Dock är det inget vi i detta läge kan lova utan om ungefär 1 månad kommer vi börja fatta beslut beroende på hur läget utvecklar sig. När det kommer till anmälan så kommer ingenting att behöva betalas förrän vi med säkerhet kan säga att lägret blir av. Så vi hoppas att ni fortsätter att anmäla er och sprida det till era klubbkompisar. 

Vi i ledningsgruppen har denna helgen valt att ha lite planering i Skara för att kunna besöka Skara Sommarland, både campingen och inne i parken, för en första rekning. Sedan har vi suttit med ett masterschema över hela veckan där varenda liten uppgift och vem som ska göra vad och när finns med. Vi är o-troligt taggade och håller alla tummar för att vi kan genomföra lägret efter, en vad det tråkigt nog verkar bli, en ganska orienteringslös vår. 

Skribent: Alice Södervall
E-post: This is a mailto link

https://www.falkopingsmejeri.se/


http://www.frebaco.se/


 

Annons