In English
Hoppa till sidans innehåll

Utbildningshelg 2014

Varje år, 2009 - 2013, har VOF:s utbildningshelg, VOF Academy Weekend lockat ett par hundra deltagare. Inför 2014 är mycket av det tidigare kvar men även ett par nyheter! EN av de störst är att vi har flyttat. I år kommer Vara folkhögskola stå som värd för helgen. Välkomna till en kanonhelg på folkhögskolan i Vara!
  • Skapad: 23 OKT 2013 16:08

Inbjudan som pdf
Komplett inbjudan med all information samlad på ett ställe, finns här

Teman/ ämnesval
För att, om möjligt, underlätta för dig att hitta din/dina utbildningsval har utbudet deltas in i olika teman enligt nedan, alternativt i vänstermenyn. Klicka på länken och se bara de utbildningar som hör till valt tema.

Aktivspåret
Kanonstart på OL-året 2014!

För alla som vill ha en aktiv utbildningshelg med inriktning på den egna orienteringssatsningen och för dig som är tränare/ledare för de lite äldre ungdomarna och juniorerna (+15) erbjuder vi ett helt eget spår. Aktivspåret!

Årets tränare 2013 förgyller lördagskvällen
Mattias Karlsson utnämndes till årets orienteringstränare 2013. "Vagnis" är en flerfaldig VM medaljör som tagit sig an ledarskapet. Under en kvällsföreläsning ger han sin bild kring individutveckling och ledarskap inom orienteringssporten. Allt med anknytning till träningssituationen. Läs mer här.

SOFT håller i media- och sponsorutbildningarna
Svenska orienteringsförbundets kommunikationsasvarige Mathias Karlsson håller under söndagsförmiddagen en utbildning i "att nå ut genom press och media" och hans kollega Jan-Eric Österström ger en kurs i "framgångsrikt sponsorarbete" på eftermiddagen samma dag. Således två utbildningar att prioriera, läs mer under temat kommunikation.

Medtag egna datorer
För kurser som kräver datorer ska egen dator med nödvändig programvara medtagas!

Se kursbeskrivningar  för vad som gäller respektive utbildning.

Skribent: Magnus Sundmark

Kommunikation

Läs mer

IdrottOnline

Läs mer

Banläggning

Tävling

Aktivspåret

Breddorientering

Föreläsning

Tränare/Ledare

SISU kurser

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Annonseringsyta: