In English
Hoppa till sidans innehåll

Tränare/Ledare


En fantastisk heldag!

För barn- och ungdomsledarna runt om i distriktet blir det här en utbildningshelg att prioritera. Anneli Östberg och Karin Holm erbjuder på söndagen ett av det, på pappret, bästa upplägget på flera år. En förmiddag med den sprudlande Anneli Östberg kompletteras med en eftermiddag där Karin Holm ger den omåttligt populära SISU-kursen kring hur barns och ungdomars fysiska träning kan anpassas efter ålder på ett framgångsrikt sätt.

Fyll bilen med blivande, nya och befintliga ungdomsledare och ta er till Vara den 1/2 för en kickstart för er ungdomsverksamhet 2015!

Är du ledare för de lite äldre ungdomarna och/eller juniorerna? Kolla in aktivspåret istället! Även där kommer Anneli Östberg hålla i vissa delar och där flankeras hon av ingen mindre än Harri Viinamäki.

Program för Tema Tränare/ledare
Söndag 1 februari
09.00 - 16.30 Ledarskap för barn- och ungdomsledare

Till anmälan

Kursbeskrivningar

Ledarskap för barn- och ungdomsledare
Utbildningen vänder sig i första hand till dig som är ledare/tränare i klubben, ny som gammal, och arbetar med fysisk träning och orienteringsträning för barn och ungdomar. Dagen är uppdelad i två block. På förmiddagen bjuder Anneli Östberg på erfarenheter kring ledarskapsrollen för barn och ungdomar. Få kan beskriva och inspirera som Anneli. Det blir en mycket värdefull förmiddag för klubbens ungdomsledare. 
Under eftermiddagen håller Karin Holm ett pass om hur fysisk träning för barn och ungdomar åldersanpassas på ett bra och framgångsrikt sätt. Detta är i grunden en SISU utbildning som under det senaste året varit mycket populär och välbesökt. Nu bjuder vi på denna i den här utnildningen, ett tillfälle som inte får missas.

Utbildare är Annelie Östberg och Karin Holm


Uppdaterad: 15 DEC 2014 11:39 Skribent: Magnus Sundmark

Kontaktinfo:

Bohuslän-Dals OF
This is a mailto link
svenskorientering.se/bohuslandal
Tfn.  0520-656190

Göteborgs OF
This is a mailto link
svenskorientering.se/goteborg
Tfn. 031-256020

Västergötlands OF
This is a mailto link
svenskorientering.se/vastergotland
Tfn. 0725-447736

Annonsyta

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Annonseringsyta: