In English
Hoppa till sidans innehåll

Utbildningshelg 2015


Varje år, 2009 - 2014, har VOF:s utbildningshelg, VOF Academy Weekend lockat ett par hundra deltagare. Inför 2015 är mycket av det tidigare kvar men även ett par nyheter! EN av de störst är upptrappningen kring Aktivspåret, som innebär träning och teori för aktiva från 15 år och deras tränare/ledare. Det blir vassare än på länge!Välkomna till en kanonhelg på folkhögskolan i Vara!

Inbjudan som pdf
Komplett inbjudan med all information samlad på ett ställe, finns här

Teman/ ämnesval
För att, om möjligt, underlätta för dig att hitta din/dina utbildningsval har utbudet deltas in i olika teman. Dessa uppdateras efterhand unnder november och kommer dyka upp i menyn till vänster. Du kommer då kunna klicka på länken och se bara de utbildningar som hör till valt tema.

Aktivspåret
Kanonstart på OL-året 2015!

För alla som vill ha en aktiv utbildningshelg med inriktning på den egna orienteringssatsningen och för dig som är tränare/ledare för de lite äldre ungdomarna och juniorerna (+15) erbjuder vi ett helt eget spår. Aktivspåret!

Anneli Östberg. inspirerande, fd landslagsledare förgyller utbildningshelgen
Anneli har med sina 27 år inom pedagogiska och coachande yrken en gedigen kompetens i att utveckla individer, grupper och organisationer. De senaste tre åren har hon föreläst och utbildat företag och organisationer i vad hon anser är nyckeln till framgång. Under en kvällsföreläsning ger hon sin bild kring individutveckling och ledarskap inom orienteringssporten. Läs mer här.

Anneli kommer även att hålla i delar av Aktivspåret under både lördagen och söndagen samt ge en förmiddag åt ungdomsledarna på söndagen. En förmiddag ni absolut inte vill missa!

Medtag egna datorer
För kurser som kräver datorer ska egen dator med nödvändig programvara medtagas!

Förhandsinformation
Den här sidan är förhandsinformation gällande utbildningshelgen. Under november kompletteras inbjudan med kursbeskrivningar, teman, information om boende mm.
Men, boka in helgen och anmäl dig senast den 16 januari!

Uppdaterad: 20 NOV 2017 10:56 Skribent: Magnus Sundmark

Kontaktinfo:

Bohuslän-Dals OF
This is a mailto link
svenskorientering.se/bohuslandal
Tfn.  0520-656190

Göteborgs OF
This is a mailto link
svenskorientering.se/goteborg
Tfn. 031-256020

Västergötlands OF
This is a mailto link
svenskorientering.se/vastergotland
Tfn. 0725-447736

Annonsyta

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Annonseringsyta: