In English
Hoppa till sidans innehåll

4000:- till ung Västmanländsk ledare

10 DEC 2014 23:20
När Skogssportens Gynnare offentliggjorde årets stipendiater, tilldelades OK Hedströmmens Johanna Mikkelä det största möjliga stipendiet i kategorin "Unga Ledare".
  • Skapad: 10 DEC 2014 23:20

JohannaM-Gynnarstipendie

Johanna som bara är 23 år, har redan mångårig erfarenhet som barn- och ungdomsledare. Johannas kreatvitet och kunskap om OCAD för såväl banläggning som kartritning har skapat många nya roliga och nyttiga övingar för hemmaklubbens  barn och ungdomar.

Johanna har dessutom engagerat sig i den datorstödda tävlingsadministrationen och utnyttjandet av OLA på barnens träningar, klubbens närarrangemang, klubbens tävlingar och Idreveckan har gjort att Johanna idag är en av distriktets mest erfarna OLA-användare.

De senaste två åren har Johanna tagit ytterligare ett steg i sin ledarroll och på ett förnämligt sätt agerat tävlingsledare för OK Hedströmmens tredagarsarrangemang OL-rounden.

Stipendiet är naturligtvis en stor uppmuntran för Johanna som för närvarande studerar "Event Management" i Varberg och förhoppningsvis kan det också uppmuntra flera av distriktets unga ledare till fortsatt engagemang

 

Här hittar du Skogssportens Gynnares samtliga stipendiater 2014 >>

Skribent: Åke Larsson
Epost: This is a mailto link

 


FB-VOF-Right

Postadress:
Västmanlands Orienteringsförbund
Åke Larsson, Diktäppevägen 13
734 36 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: +46705882733
E-post: kontakt@vastmanlands...

Se all info

Annons