In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: aake

DM-tävlingarna avklarade - Sprint-stafetten en succé

13 SEP 2015 19:27
Så är Västmanlands alla DM-tävlingar avklarde för detta år. Alla arrangemang, inklusive den utflyttade stafetten (OK Tor) sköttes med bravur och rättmätiga distriktsmästare korades.
  • Skapad: 13 SEP 2015 19:27

Nytt för året var sprint-stafetten. Eftersom det var första året vi arrangerade sprint-stafett var det extra spännande hur det skulle tas emot.

Det blev en fartfylld, spännande, otroligt intensiv och rolig tillställning. Kanske inte så seriös en mästerskapstävling brukar vara, men den innehöll definitivt massor av glädje, interna kamper och fullständigt engagemang.

Är det inte just därför vi håller på med detta? Som avundsjuk åskådare kan jag bara säga att jag njöt och njöt och njöt =).

Att sprint-stafetten har kommit för att stanna är jag övertygad om - trots att det är ni, Västmanländska orienterare, som på vårt planeringsmöte i slutet av oktober definitivt ska ta ställning. Tills dess, fundera på hur sprint-stafetten framgent skall se ut - klassindelning, antal sträckor etc... ? Skall vi göra den mer "tävlings-på-kniven-inriktad" eller kanske göra den ännu mer "OL-glädje inriktad"? Ni bestämmer? Kom till vår utvärderingsträff (21 oktober) och planeringskonferens (21 november) eller prata med de från er klubb som deltar eller varför inte bara diskutera med alla era vänner på de tävlingar som återstår innan! 

Eller varför inte helt enkelt - kommentera nedan......

Skribent: Åke Larsson
Epost: This is a mailto link

 


FB-VOF-Right

Postadress:
Västmanlands Orienteringsförbund
Åke Larsson, Diktäppevägen 13
734 36 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: +46705882733
E-post: kontakt@vastmanlands...

Se all info

Annons