In English
Hoppa till sidans innehåll

Planering 2021: Gruppvisa planeringsmöten

10 FEB 2021 11:24
På vårt planeringsmöte i november, beslutades att de gruppvisa diskussionerna skulle hållas i februari då vi förhoppningsvis skulle veta mer om förutsättningarna för 2021.
Nu är det dags för dessa möten:
  • Uppdaterad: 10 FEB 2021 11:24

Efter att du anmält dig till mötet via Eventor, kommer du att få information om hur du ansluter m.m. via e-post. Viktigt att du har rätt e-post adress i din profil i Eventor (hämtas från informationen i Idrottonline(=klubbens hemsida))

Eftersom dessa möten inte är avsedda att vara informationsmöten utan snarare arbetsmöten är det inte praktiskt att ha allt för många deltagare.
Att möten dessutom genomförs digitalt, ställer dessutom stora krav på disciplin och struktur, vilket försvåras om deltagarantalet är allt för stort.
Det har ju hitintills inte varit mer än 10-20 per grupp och det är en rimlig nivå även på dessa möten om vi skall kunna genomföra dessa effektivt. Det skulle betyda 2 per klubb, plus ordförande, moderator och eventuellt någon extra från styrelsen.

OBS! Mötet för föreningsutveckling är framflyttat på grund av att SOFT arrangerar ett möte för tävlingsansvariga på vårens tävlingar den 15:e.
Nytt datum för FU är den 18:e februari ! 

På samtliga möten kommer SOFTs förslag inför förbundsmötet att diskuteras. Bra om ni har tittat på dessa i förhand så vi får en uppfattning om föreningarnas åsikt i frågorna. SOFTs förslag hittar du här: https://www.svenskorientering.se/forbundet/traffarochmotesplatser/forbundsmote/2020/styrelsensforslag/

On 17 feb 18.30 Inbjudan U-Ungdom   Anmälan U-Ungdom
To 18 feb 18.30 Inbjudan FU-föreningsutveckling   Anmälan FU-föreningsutveckling
Ti 23 feb 18.30 Inbjudan T-Tävling   Anmälan T-tävling
Skribent: Åke Larsson
E-post: This is a mailto link

 


FB-VOF-Right

Postadress:
Västmanlands Orienteringsförbund
Åke Larsson, Diktäppevägen 13
734 36 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: +46705882733
E-post: kontakt@vastmanlands...

Se all info