In English
Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande i VOF

12 MAR 2021 14:29
Anders Sahlén Västerås SOK, valdes igår till ni ordförande i Västmanlands OF.
  • Skapad: 12 MAR 2021 14:29

Trots snöstorm och ruskväder på vägarna anslöt delegaterna mangrant och i tid till förbundets årsmöte på torsdags kvällen. Det var kanske inte så underligt med tanke på att årsmötet hölls digitalt. Möjligen vägdes den uteblivna smörgåstårtan upp av att ingen behövde ge sig ut i trafiken denna snöoväderskväll.

Anna Lund har suttit som ordförande i 5 år och hade avböjd att bli omvald. Ordförandeposten är inte den lättaste att tillsätta, men valberedningen lyckades dock hitta en kandidat som med glädje och entusiasm tog på sig rollen. Sjävklart hade årsmötet därmed inga bekymmer med att välja Västerås SOKs Anders Sahlén till ordförande. Välkommen Anders!

I övrigt blev det omval av samtliga styrelseledamöter som stod på tur att avgå. Förutom Anders, består styrelsen det kommande året av Elisabet Elmertoft Norbergs OK, Anna Lund Köping-Kolsva OK, Lars Janzon Arboga OK, Åke Larsson OK Hedströmmen och Per Sundström Västerås SOK.
För verksamhetsområden ansvarar- Karta: Roger Åsberg OK Hedströmmen, Veteran: Alf Lindberg Köping-Kolsva OK, Ungdom: Peter Österberg Surahammars SOK, Tävling: Åke Larsson OK Hedströmmen, Tävling/mark och vilt: Hans Andersson Västerås SOK, SkidO/MtbO: Gunnar Munktelius Surahammars SOK.

Skribent: Åke Larsson
E-post: This is a mailto link

 


FB-VOF-Right

Postadress:
Västmanlands Orienteringsförbund
Åke Larsson, Diktäppevägen 13
734 36 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: +46705882733
E-post: kontakt@vastmanlands...

Se all info