In English
Hoppa till sidans innehåll

Välfyllt planeringsmöte ger förhoppningar

22 NOV 2014 23:57
Planeringsmötet för OL-säsongen 2015, genomfördes på lördagen med knappa 40-talet deltagare. Många fina diskussioner och högt engagemang ger oss förhoppningar om ett fint kommande OL-år
  • Skapad: 22 NOV 2014 23:57

Hallstahammars OK stod för värdskapet i Strömsholms Golfklubbs lokal i Westerqvarn. Med förstklassisk "konferensservice" smörjde man deltagarna till ett härligt engagemang hela dagen - tack HOK!

Efter att SISUs Anna Iderbring Johansson gett oss mycket matnyttig information att ta med sig i tankarna under dagen, var det dags att börja teckna nästa års verksamhet. Det var en diger agenda som skulle bearbetas i de 3 grupperna (föreningsutveckling, ungdom och tävling) och det är bara att inse att en planeringsdag är i minsta laget om vi verkligen ska kunna dyka ner ordentligt i de olika aktiviteterna. Tyvärr är det också så att detta är det enda tillfället om året som vi har när representanter från alla föreningar och verksamheter är representerade. Men trots att vi kanske skulle önska att vi hunnit lite till kan vi känna oss nöjda med resultatet. Endast ett fåtal aktiviteter återstår att fylla med "ansvarig".

Äntligen en UA - Eva Wadman

Den mest glädjande nyheten inför 2015 är att mötet godkände den föreslagna rutinen för ett rullande schema vid tillsättningen av ansvarig för verksamhetsområdet ungdom. VOF har "haltat" de två senaste åren då någon ansvarig inte funnits. I och med godkännandet föll ansvaret detta första år på Västerås SOK och Eva Wadman hade redan aviserat att hon ställer upp som UA (ungdomsansvarig) fram till nästa planeringsmöte. Varmt välkommen Eva, du är efterlängtad!

Sprint-DM stafett

En annan nyhet som väntar 2015 är att vi på försök inför DM-stafett i sprint. Sala OK arrangerar denna samma dag som DM-sprinten, med ca en timmes mellanrum. Detta första år gör vi en mycket enkel klassindelning med klasserna HD12, HD16, HD17-39, HD40-. Varje lag består av 2 löpare (mix) och löparna springer sträcka 1 och 3 alternativt 2 och 4. Segrartiden på sträckan skall vara ca 5 minuter.

Det blåste positiva vindar genom konferensen och vi kan se fram emot en intressant ny OL-säsong!

Tack alla ni som deltog och bidrog till detta fina avstamp inför OL-säsongen 2015!

 

Samlad information från konferensen

Nedan finner du diretklänkar till dokument som anknyter till konferensen. 

Noteringar kommer succesivt att infogas.

 

INBJUDAN till planeringsmöte  >>

Agenda >>

Förslag till hantering av UA >>

VOFs aktivitetsplaner >>

Verksamhetsplan ungdom 2015 >>

Noteringar från Ungdomsgruppen >>

Noteringar från FU-gruppen >>

Noteringar från tävlingsgruppen >>

DM-planering >>

Skribent: Åke Larsson
Epost: This is a mailto link

 


FB-VOF-Right

Postadress:
Västmanlands Orienteringsförbund
Åke Larsson, Diktäppevägen 13
734 36 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: +46705882733
E-post: kontakt@vastmanlands...

Se all info

Annons