In English
Hoppa till sidans innehåll

Beslut om Tiomilas anmälningsavgifter inom kort

06 MAJ 2020 12:40
Sedan Tiomila i Upplands-Bro ställdes in finns framför allt två saker som många undrar: Vad händer med inbetalda anmälningsavgifter och när kommer mer info om eventuella tävlingar till hösten? Här redogör vi för senaste nytt.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2020 12:40

Tiomilaföreningen jobbar hårt, dels med efterarbete kopplat till det inställda arrangemanget i Upplands-Bro, dels med planering inför de eventuella tävlingarna i höst.

Många undrar såklart vad som händer med de anmälningsavgifter som betalats in för tävlingarna som inte blev av i början av maj.

Tiomilaföreningen har beslutat att alla avgifter för tjänster, exempelvis för boende, kommer att betalas tillbaka till 100 procent.

När det gäller själva anmälningsavgiften finns inget beslut fattat. Diskussioner förs mellan Tiomilaföreningen och Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) och
Tiomilaföreningen hoppas få behålla en del av anmälningsavgifterna. Detta eftersom arrangemanget ställdes in väldigt nära den planerade tävlingshelgen, då stora
kostnader redan hade tagits.

Beslut kommer att fattas på SOFT:s styrelsemöte måndagen den 11 maj och ambitionen är att kommunicera ut vad som gäller samma vecka.

Gällande höstens eventuella Tiomila ska ett beslut fattas av Tiomilaföreningen och ett besked väntas kommande veckor.

 

Här hittar du senaste nytt om inställda eller flyttade tävlingar.

Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons