In English
Hoppa till sidans innehåll

En miljon hittaut-checkpoints besökta

24 SEP 2018 11:27
Hittaut lockar allt fler. I helgen registrerades miljonte checkpointen: ”Vi är väldigt glada över att hittaut fortsätter att växa”, säger Linnea Claesdotter, bredd- och motionsutvecklare på Svenska Orienteringsförbundet.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2018 11:27

25 000 personer har registrerat sig på hittauts hemsida (www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/) och dubbelt så många aktiverar sig i någon form tack vare hittaut.
Förra året registrerades 785 000 checkpointsbesök. Den siffran putsas rejält i år. I helgen registrerades den miljonte checkpointen.
- Det är imponerande många människor som deltagit i år och vi känner oss väldigt glada och stolta att så många människor varit ute i sin närmiljö och letat checkpoints, säger Linnea Claesdotter, bredd och motionsutvecklare på Svenska Orienteringsförbundet och fortsätter:
- Vi är väldigt glada över att hittaut fortsätter att växa. Under året har vi Hittaut på 35 platser runt om i landet och intresset är stort från ännu fler platser till kommande år. Jag vill passa på att tacka alla de föreningar som erbjuder hittaut på sin ort och sätter lokal befolkningen i rörelse. Det är härligt att se när ni delar med er av era äventyr på sociala medier på hashtaggen #hittaut2018. Vilken energi och glädje, säger Claesdotter.

Skribent: Mårten Lång
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

 

Manage Preferences

Annons