In English
Hoppa till sidans innehåll

Glada segrare i juniorklasserna: "Känns helt otroligt!"

05 MAJ 2019 15:12
Under söndagen avgjordes Swedish League 2019. Här några citat från de segrande juniorerna.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 18:12

Segrare i D18: Klara Åkerman Sjöström, Västerås SOK
- Det känns helt otroligt. Jättekul. Jag kom ikapp ganska tidigt, så vi var en klunga från andra kontrollen men sedan så drog jag och Alva ifrån. Jag gjorde en liten miss på slutet, men jag är jättenöjd.

Segrare i D20, Isa Envall, IK Hakarpspojkarna:
- Mot slutet kommer tankarna. Man börjar bli lite nervig. Då hade jag några småkrokar. Jag blev lite nervös när jag inte hittade kontrollerna till en början, men sedan fick jag dem ganska fort och då kände jag mig lugn igen. Jag kände att det var ett stabilt lopp och jag hade koll på det hela vägen.

Segrare i D18: Viktor Svensk, Stora Tuna OK:
- Jag gick ut nästan två minuter före de andra. Det visste jag att de inte kan springa ikapp. Om jag bara gick stabilt skulle jag kunna hålla undan. Jag tog säkra vägval och försökte göra det så enkelt som möjligt, så jag fick flytet hela tiden.

Segrare i H20: Axel Granqvist, OK Ravinen:
- Mot slutet, när jag var rejält trött, kom jag in i ett grönområde och sprang helt snett. Jag kom upp på en väg och tänkte bara: ”Vad håller jag på med?!” När jag kom in till kontrollen trodde jag att konkurrenterna var framför, för det var en ganska stor bom. Jag var helt slut men kämpade hela vägen in och det räckte.

Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons