In English
Hoppa till sidans innehåll

O-Ringen till Jönköping 2023

18 DEC 2019 09:06
O-Ringen 2023 kommer att arrangeras i Jönköping: ”Vi har hittat en pärla”, säger O-Ringens vd Henrik Boström i ett pressmeddelande.
  • Skapad: 18 DEC 2019 09:06

2020 arrangeras O-Ringen i Uppsala, 2021 är det Åre. Och därefter väntar två år i rad i Småland. Sedan tidigare är det klart att O-Ringen 2022 arrangeras längs Smålandskusten med Oskarshamn som huvudort, och nu är avtalet för O-Ringen 2023 påskrivet:

-Vi har hittat en pärla för O-Ringen 2023 i Jönköping. Terrängen är fantastisk och passar alla. Går allt i lås kan vi få till en camping som blir storslagen vid Vätterns strand. Det ska bli mycket roligt att forma ett O-Ringen Jönköping 2023 åren som kommer, säger O-Ringens vd Henrik Boström i ett pressmeddelande.

20 funktionärsföreningar står bakom arrangemanget. Detta är Annebergs GIF, Bodafors OK, Bottnaryds IF, Forserums SOK, Grännabygdens OK, IF Hallby SOK, IK Vista, IK Hakarpspojkarna, Jönköpins OK, Lekeryd-Svarttorps SK, Mullsjö SOK, Nässjö OK, OK Gränsen, OK Vivill, Skillingaryds FK, Smålands orienteringsförbund, SOK Aneby, Tenhults SOK, Ulricehamns OK och Vaggeryds SOK.

Under tisdagen signerades värdkommunsavtalet i Rådhuset i Jönköping:

- Jönköping är en fantastisk kommun med fina tävlingsförutsättningar både i skog och i stadskärnorna. Det är något vi som kommun vill visa upp för alla deltagare och besökare. Alla ska känna sig välkomna till vår kommun där stad och skog är nära varandra och verkligen inbjuder till idrottsaktiviteter, säger ordförande för Destination Jönköping, Niklas Sigvardsson i ett pressmeddelande.


E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons