In English
Hoppa till sidans innehåll

Snart ska sprintmästarna koras – vilka vill fightas om medaljerna i Örebro?

04 SEP 2020 15:42
Bara två veckor kvar till hösten första höjdpunkt – SM i medel- och långdistans i Göteborg, ordinarie anmälningsstopp nu på söndag. Och du, nu är det även dags att anmäla sig till sprint-SM i Örebro!
  • Skapad: 04 SEP 2020 15:42

Hösten coonaanpassade SM-tävlingar – två skogsdistanser i Göteborg 18-20 september och sprinthelgen i Örebro 10-11 oktober – blir någonting utöver det vanliga.

Det blir utmanande banor, stenhård konkurrens och allting direktsänds i SVT. Och med tanke på rådande situation, där coronapandemin trasat sönder hela tävlingssäsongen i övrigt, kommer SM-tävlingarnas i grundläget höga status och värde bara att öka ytterligare. Det här blir SM-tävlingarna som absolut ingen vill missa!

På söndag är det ordinarie tävlingsstopp för skogs-SM i Göteborg och i nuläget är 507 löpare anmälda till de sex klasserna. HÄR hittar du listan.

I Göteborg blir det först ett kval på fredagen, vilket gäller för både lördagens medelfinal och söndagens långfinal.

Regerande mästare både i medel- och långdistans är Stora Tunas Tove Alexandersson och Ravinens Gustav Bergman.

Nu har även anmälan till sprint-SM i Örebro öppnat! I Örebro bjuder lördagen på individuell sprint, kval och final, och på söndagen avgörs sprintstafetten.

HÄR hittar du all information om sprint-SM.

Regerande sprintmästare är Hagabys Martin Regborn och Järlas Karolin Ohlsson. (Den sistnämnda har nyligen opererat en häl och kommer inte till start.) Regerande mästare i sprintstafett är Stora Tuna, som vunnit SM-titeln tre år i rad.

Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link