In English
Hoppa till sidans innehåll

ETOC (ECTO) Rapport 1

21 MAJ 2016 08:46
Lördag morgon i Bratislava.
Vi började vår resa redan igår fredag. Större delen av truppen samlades redan på torsdag kväll i Kolmården där vi fick njuta av en god tårta från Vansbro levererad av en till dagen 54-års jubilar.
  • Skapad: 21 MAJ 2016 08:46

Fredag morgon tidig väckning, 05.00. Avfärd till Skavsta kl 06.00. Där anslöt Jens och Stig från Mellansverige och William och Michael från Väst Götaland. De hade startat bilfärderna ännu tidigare.
08.45 lämnade vi Svensk mark mot Katowice där vi landade 1,5 h senare. Två minibussar väntade och så startade färden söderut. Redan efter ca 10 mil hade lunchhungern kommit. Vi var ju så tidigt uppe. En bra och billig vägkrog precis före gränsen mot Tjeckien stillade vår hunger.
Några ytterligare mil på motorväg söderut innan vi vek av mot mindre vägar och bergen. Nu gick det långsamt genom små byar och städer. Stig var på god väg att köpa ett vedlass från en traktor som vi knappt kom förbi.
Efter litet turism, vi skall inte i sportsammanhang nämna vad vi hittade för objekt, sökte vi oss ut på motorvägen igen för att avverka de resterande 15 milen mot Bratislava.
Snabb incheckning på hotellet och sedan en middag på närliggande restaurang där den "förlorade sonen" Lennart anslöt. Han hade på egen han flugit till Wien.
Det blev inte mycket nattsudd, alla var trötta, och nu har vi vaknat upp till en vacker och solig dag. Kl 11.00 far vi till dagens ECTO-PreO ca 4 mil norr om Bratislava. Men först en frukost.
To be continued......

Skribent: Owe Fredholm
Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons