In English
Hoppa till sidans innehåll

Rapport 1 från Kroatien

20 JUN 2015 10:19
Lördag morgon. Vi vaknar upp på midsommardagen efter en midsommarafton så lik en svensk sådan som bara tänkas kan. Regn och kallt, ca 14 grader.
  • Skapad: 20 JUN 2015 10:19

Under fredagen var vi på färd till Varazdin ca 1 h norr om Zagreb där vi har tre förtävlingar i form av en TempO idag och två PreO (ECTO 5 och 6) på söndag och måndag.

Marit, Erik, Lennart, Ola, Martin och Rolf flög från Arlanda till Budapest där de sammanstrålade med Inga och Roland från Malmö. Några timmars bilfärd till Varazdin dit Eva och undertecknad kommit en stund tidigare efter bilfärd från Ljubljana.

Kvällen avslutades med en gemensam middag på hotellets terrass – litet kallt men är det midsommarafton så är det. Förrätten bestod, som den skall en midsommarafton, av medhavd sill och Kroatisk potatis. Sedan blev det varmrätt och sängdags – mest trött var VM debutanten Erik.

Nu vaknar vi upp till en ljusare himmel, solen visade sig ett tag, men det regnar i alla fall inte. Sedan blir det TempO i eftermiddag i centrala sta´n. Lennart skall också springa sprinten dessförinnan. Rapport kommer.

Skribent: Owe Fredholm
Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

 

Manage Preferences

Annons