In English
Hoppa till sidans innehåll

Marit visar god VM-form

02 JUN 2015 11:32
Marit Wiksell vann på ett övertygande sätt den andra etappen av årets elitserie i PreO genom att i OK Roslagens TempO-tävling på lördagen klara alla 25 kontrollerna felfritt på endast 120 sekunder.
  • Skapad: 02 JUN 2015 11:32

Det bådar gott inför VM i Kroatien om knappt en månad. Marit måste definitivt räknas som en av de stora favoriterna i sin paradgren TempO där närmsta konkurrensen i VM kommer från Antti Rusanen Finland och Martin Jullum Norge.

Nu skall vi absolut inte räkna bort de övriga tre deltagarna i det Svenska VM-laget som också visade mycket bra form och belade de tre följande platserna i Roslagens tävling. Lennart Wahlgren blev tvåa, Martin Fredholm trea och Erik Stålnacke fyra.

I A-klassen – A-cupen – segrade Michael Aftevik OK Gläntan före Owe Andersson OK Löftan.
Alla resultat hittar Du här.

PreO gänget fortsatte en intensiv Upplands-helg med en PreO i Länna på lördag eftermiddag där Martin Fredholm var enda fullpoängare tätt följd av Erik Stålnacke och Lennart Wahlgren.

Helgen avslutade med en PreO på fjolårets SM-karta i Siggeforma med OK Linné som arrangör. Än en gång var Marit Wiksell i topp tätt följd av ett koppel på sju tävlande med Rolf Karlsson Rehns BK på andra plats och Erik Stålnacke på tredje.

Alla resultat hittar Du här.

Skribent: Owe Fredholm
Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons