In English
Hoppa till sidans innehåll

Rapport 4 från VM i Strömstad

25 AUG 2016 22:16
Vi vaknade till åska i morse, sedan har det mesta av dagen regnat bort. Vi är glada att det bara var modellbana idag, så de flesta av oss har spenderat eftermiddagen framför långdistansen på TV. Skönt med en lugnare dag inför avgörandet i PreO!
  • Uppdaterad: 17 SEP 2016 13:42

Vi startade dagen med modellbana på förmiddagen, på samma plats som dag 2 av nordiska landskampen avgjordes förra året. Det var inga konstigheter! Det enda vi kan klaga på var vädret, men vi som startade tidigt på modellbanan hade tur som fick gå nästan hela banan utan regn. Rejält blöta var vi dock när vi styrde mot Daftö för lunch.

Det togs sedan ett gemensamt beslut att ställa in det planerade PreO-mästerskapet i äventyrsgolf. Tanken var att vinnaren skulle få en plats i laget stafettlaget, men när äventyrsgolfen blev inställd är det ingen som sitter säkert. Lagen får nog tas ut efter morgondagens PreO-tävling istället…

För de flesta av oss (förutom Lennart som sprang publiktävling i regnet!) blev det en skön dag på hotellet. Några tog en tur till spaavdelningen, några bänkade sig framför långdistansen och följde Toves väg mot guld.

Vi är nu redo inför morgondagens avgörande och ser fram emot en spännande dag! Det kommer att bli en tuff utmaning med 28 kontroller, vilket innebär en maxtid på 135 minuter för öppna klassen och 165 minuter för paralympicsklassen. Inga är först ut av svenskarna kl 10.47, medan Marit är sist ut kl 12.02. Alla svenskar siktar på att klättra i resultatlistan imorgon!

Rapporten är skriven av någon med nymålade guldnaglar.

Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons