In English
Hoppa till sidans innehåll

WTOC 2019, Rapport 3

25 JUN 2019 17:17
Liksom gårdagen började tisdagen med mulet väder, regn på morgonen och ”bara” ca 18 grader. Men nu börjar hettan komma och det kommer att bli ordentligt hett för de tävlande.
  • Uppdaterad: 29 JUN 2019 00:42

Nu när kl är 12.45 börjar de första tävlande komma tillbaka till arenan. Sveriges först tävlande William har precis kommit och är förväntansfull. Tyvärr inga resultat än så länge.

Nu har resultaten från banan kommit men inte från tidkontrollerna. I öppna klassen är det endast en tävlande som har alla 28 kontrollerna rätt, Pinja Mäkinen. Sedan följer 11 st med ett fel och bland dem är William Rex. För Stig och Martin har det gått litet sämre. Stig har tre fel och Martin fyra.

I Para-klassen ser det bra ut. Två tävlande har ett fel och en av dem är Ola. På delad sjunde plats med 4 fel ligger Michael.

Vi får nu inrikta oss mot morgondagen och modellen för PreO 2 samt TempO och Relay. På torsdag avgörs sedan PreO med Dag 2. Och därefter följer Relay på fredag och TempO på lördag.  Således kommer TempO-specialisterna med i leken på modellbanan i morgon.

Skribent: Owe Fredholm
Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons