In English
Hoppa till sidans innehåll

Arrangörsstöd - ny guide framtagen!

19 FEB 2020 17:09
Nu finns en ny guide för arrangörer av skidorienteringstävlingar. Denna guide, "Arrangörstöd skidorientering", fokuserar på att ge stöd inom de områden som av många upplevs som svåra. Guiden innehåller beskrivningar, tips och råd.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2020 17:09

"Arrrangörstöd skidorientering" kompletterar den tidigare framtagna guiden "Enkla arrangemang". Medan "Enkla arrangemang" fokuserar på att beskriva hur man göra enkla arrangemang så är "Arrangörsstöd skidorientering" tänkt att stötta arrangörer vid nationella/vanliga skidorienteringstävlingar. 

Guiden fokuserar främst på de delar som anses vara svåra och ger beskrivningar, tips och råd för att göra rätt och underlätta för arrangören. 

Här hittar du Arrangörsstöd skidorientering för nedladdning. 

Arrangörsstödet är skrivet av Matts Engvall med många års erfarenhet som tävlande och arrangör. Sture Norén, SkidO-gruppen och andra har även bidragit i arbetet.    

Har du frågor eller funderingar på innehållet i Arrangörsstöd skidorientering tveka inte att höra av dig till This is a mailto link. Till exempel om du tycker att stödet är bra, om du hittar något som är fel, saknas eller bör formuleras tydligare. 

Skribent: Tomas Stenström
E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons