In English
Hoppa till sidans innehåll

Bagheera investerar i Svensk Orientering

09 NOV 2022 12:36
Bagheera och Svensk Orientering har tecknat ett avtal över fyra år.
Samarbetet innebär att Bagheera fortsätter som partner till Svensk Orientering och tävlingspartner till O-Ringen.
  • Uppdaterad: 09 NOV 2022 12:36

Svensk Orientering strävar efter långsiktiga och starka partnerskap och samarbetet med Bagheera är ett värdefullt kvitto på detta. Avtalets omfattning ger förbundet en trygghet i att landslagen, såväl på elit- som juniornivå, tävlar i marknadens bästa produkter. Att avtalet också innefattar viktiga delar för O-Ringen gör att hela orienteringsrörelsen omfattas i partnerskapet – elit såväl som bredd.
 
- Svensk Orientering känner en stor stolthet och ödmjukhet över Bagheeras engagemang genom att de nu investerar ytterligare fyra år med oss. Jag ser fram emot att tillsammans med Bagheera fortsätta utveckla vårt gemensamma partnerskap, säger Fredrik Tanfara marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.
 
Att Bagheera också går in som tävlingspartner under O-Ringen samt tar ansvar för utvecklingen av den stora sportförsäljningen under evenemanget under de kommande fyra åren betyder mycket för utvecklingen av världens största orienteringstävling.
 
- Ett avtal på fyra år ger O-Ringen stabilitet och möjligheter att gemensamt med Bagheera fatta kloka beslut som ligger i nivå med vår nya strategi, Kompassriktning 2030, som innehåller höga och tydligt satta mål kring evenemangsutveckling inom Svensk Orientering, säger Claes Forsberg, vd för O-Ringen.
 
Bagheera grundades i Avesta 1981 av bröderna Bo-Göran och Carl-Gustaf Karlsson och har än i dag sitt huvudkontor tillsammans med såväl administration, design och produktutveckling samt lager i Avesta i södra Dalarna.
 
- Från Bagheeras sida ser vi det som en möjlighet att fortsätta utvecklas inom några av de områden företaget brinner för; orientering och folkhälsa, och det tillsammans med Svensk Orientering. Det goda samarbetet löper sedan flera år tillbaka och vi ser verkligen fram emot vår fortsatta resa tillsammans säger Bo-Göran Karlsson, delägare i Bagheera.
 
- Att få möjlighet att tillsammans med världens bästa landslag utveckla och hela tiden förbättra våra produkter till en tuff sport och dessutom vara med att skapa landslagets design är oerhört inspirerande, säger Veronica Schef produkt- och designchef på Bagheera.

E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link