In English
Hoppa till sidans innehåll

Dags att nominera till Silvastipendiet Care more 2021

20 OKT 2021 09:27
Vi vet att det finns många som verkligen bryr sig, många som lägger särskilt fokus på miljö, inkludering eller jämställdhet. Känner du någon som jobbar extra hårt i dessa coronatider? Nominera i så fall vederbörande till Silvastipendiet Care more.
  • Uppdaterad: 20 OKT 2021 09:27

2019 gjordes en nylansering av Silvastipendiet och 2021 blir tredje året som detta ”nya” stipendium delas ut som premierar orienterare eller orienteringsföreningar som jobbar extra hårt med frågor relaterade till miljö, inkludering eller jämställdhet.
 
Efter ytterligare en säsong när mycket av vår verksamhet drabbats av coronapandemin, breddas priset något. I år ligger extra betoning på stipendiets motto, "Care more" – oavsett vilket område det handlar om.
 
 
Vem eller vilka tycker du ska få priset i år?
 
- Vi på Silva är oerhört glada och stolta över att få dela ut detta pris. Priset är dessutom formulerat kring värderingar som kanske är viktigare att än någonsin att lyfta fram. Genom detta stipendium får vi chansen att uppmärksamma några av alla orienteringshjältar vi vet finns där ute,  säger Richard Jägrud, vd på Silva.
 
Nomineringar kan göras av vem som helst och de skickas till This is a mailto link
Ange vem eller vilka du vill nominera och motivera varför. Skicka in senast 5 november.
 
Beslut om vem som blir stipendiat tas av Silvastiftelsens styrelse strax efter nomineringstiden har gått ut och kommuniceras i samband med ordförandekonferensen den 20-21 november.
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link