In English
Hoppa till sidans innehåll

Fortsatta problem med IdrottOnline

26 APR 2016 09:00
Problem med webbadresser och länkningar till distrikts- och undersidor till svenskorientering.se kvarstår. IdrottOnline är väl medvetna om problemen, som drabbar fler förbund än Svenska Orienteringsförbundet. Ett intensivt arbete pågår för att åtgärda felen, men IdrottOnline kan inte säga när allt är löst.
  • Uppdaterad: 26 APR 2016 10:25

Felet har uppstått på grund av förändringar som gjorts i IdrottOnline vilka har påverkat våra och andra förbunds hemsidor. Problemen har inte att göra med lanseringen av vår nya sajt orientering.se eller bytet av webbadress för förbundssidan, till svenskorientering.se.

Vi beklagar det inträffade och de negativa konsekvenser det här har innebär. Förhoppningsvis är allt snart åtgärdat.

Tips: Om du har ett stort behov att komma in på en förbundssida som inte funkar kan du testa att manuellt ta bort /IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet från urlen/adressen.

Exempel: Letar du efter tävlingsreglerna klickar du dig fram till Arrangera/Tävlingsregler och anvisningar. Visas då adressen https://www.svenskorientering.se/IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet/Arrangera/Tavlingsreglerochanvisningar/ så kommer sidan inte att fungera. Då kan du manuellt klippa bort/IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet och försöka med följande länk: https://www.svenskorientering.se/Arrangera/Tavlingsreglerochanvisningar/

För vidare kontakt: This is a mailto link

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons