In English
Hoppa till sidans innehåll

Allt om VM-succén 2016 – här hittar du "Final Report"

21 FEB 2017 15:33
I dagarna färdigställs Svenska Orienteringsförbundets verksamhetsberättelse för 2016. En viktig del handlar givetvis om vårt hemma-VM, ett mästerskap som nu finns ingående beskrivet i VM-föreningens "Final Report".
  • Uppdaterad: 21 FEB 2017 15:57

SOFT:s verksamhetsberättelse för det gångna året är snart klar och för svensk orientering blir det en i stora stycken angenäm läsning. Bland mycket annat kan vi slå fast att VM i Strömstad och Tanum på flera olika plan var en framgång.

För den som är intresserad av att redan nu läsa mer om mästerskapet finns VM-föreningens slutrapport på engelska. Dokumentet trycktes och distribuerades i samband med IOF High Level Event Seminar (HLES) i Warzawa första helgen i februari och enligt VM-generalen Mats Blom blev mottagandet varmt:

- Det är svårt att kort beskriva hur det var att åka på HLES 2017, men när det gäller delegaternas syn på vårt VM - där har vi landat i att vi i stort sett hela tiden gått omkring med en riktigt skön känsla av både stolthet, förvåning och nöjdhet. Vi har fått så, så mycket beröm och det ska alla iblandade ta till sig av, säger Blom, som är övertygad om att rapporten kommer att vara till nytta i framtiden:

- Erfarna Event Advisors uttryckte ett stort erkännande för rapporten, och som någon med glimten i ögat sa – "the new IOF Guidelines!" Det uttrycktes också att vi med själva rapporten har satt en helt ny standard för kommande arrangörer, att göra detta jobbet på liknande sätt. Det gör sammantaget att det känns som att Sverige och WOC 2016 Bohuslän-Dal har gjort skillnad vilket är riktigt trevligt.

HÄR finns rapporten i digital version.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons