In English
Hoppa till sidans innehåll

Blomberg lämnar ordförandeposten – Krafft Helgesson ersätter

04 JUN 2019 10:05
Svenska Orienteringsförbundets ordförande Inge Blomberg lämnar sin post i förtid på grund av en närståendes sjukdom. Vice ordförande Maria Krafft Helgesson tar över ordförandeskapet fram till nästa förbundsmöte.
  • Skapad: 04 JUN 2019 10:05

Inge Blomberg informerade nyligen den övriga styrelsen om att en närstående diagnosticerats med en elakartad och aggressiv form av cancer. En lång, tuff och svår behandling har påbörjats. Inge Blomberg väljer att avsluta sitt uppdrag som ordförande för att kunna avlasta och ge så bra stöttning som möjligt.

Blomberg valdes till ordförande på förbundsmötet i mars 2018 och ersätts nu av vice ordförande Maria Krafft Helgesson.

- Tillsammans i styrelsen löser vi detta. Det viktigaste nu är att Inge får möjlighet att fokusera på liv och hälsa. Vi tänker på er, säger Maria Krafft Helgesson.

Krafft Helgesson bor i Borås, är medlem i Hestra IF och driver ett eget företag med föreläsningar och utbildningar i ledarskap, alternativ kommunikation och kommunikativ tillgänglighet.

Hon valdes in i styrelsen i mars 2018 och tidigare har hon bland annat varit projektledare för SM-veckan i Borås 2017 och generalsekreterare för O-Ringen i Borås 2015.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons