In English
Hoppa till sidans innehåll

Nordic Green Energy aktivitetspartner till SOFT

30 JAN 2019 09:56
Nu står det klart att samarbetet mellan Svenska Orienteringsförbundet och Nordic Green Energy fortsätter. Nordic Green Energy går in som "aktivitetspartner miljö".
  • Skapad: 30 JAN 2019 09:56

Redan 2015 inledde Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) och Nordic Green Energy ett samarbete. Nu har ett nytt avtal undertecknats och Nordic Green Energy går in som "aktivitetspartner miljö", vilket bland annat innebär att parterna ska stötta varandra i miljö- och hållbarhetsfrågor.

- Det har varit ett mycket givande samarbete hittills så vi är ser verkligen fram emot att fortsätta på det vi byggt upp. Vi har samma vision om en hållbar framtid för människa och miljö. Tillsammans kan vi bidra till att uppfylla varandras mål, säger förbundschef Susanne Söderholm.

Mikael Söderman, Sverigechef på Nordic Green Energy, delar Söderholms glädje:

- Vi är stolta över det arbete och det engagemang Svenska Orienteringsförbundet och dess medlemmar visar prov på både i tävlingsterrängen men också i andra frågor som miljö- och hållbarhet. Vi har gjort mycket ihop och tillsammans tar vi nu ut riktningen mot nya viktiga mål. Ett roligt och spännande 2019 väntar!

Nordic Green Energy är Sveriges har erbjudit grön el och gröna energilösningar sedan starten år 2000. Målet är att all el i Sverige ska vara grön.

Svenska Orienteringsförbundet består av 600 föreningar med 84 000 medlemmar. Vi är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt aktiviteter som hittaut, naturpasset och motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 tävlingar och stora evenemang som Tiomila och O-Ringen.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons